Nieuwbouw
Heeft u bouwplannen? Dan zijn wij u bij de uitvoering hiervan graag van dienst. Wij staan u graag te woord met informatie en mogelijkheden.

Voor u als opdrachtgever is het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand een spannende gebeurtenis. Bouwbedrijf Jaap Pol bouwt uitsluitend in goed overleg met u.

Dit kan op verschillende manieren:
- Heeft u het ontwerp, dan kunnen wij op basis hiervan een begroting opstellen en een kostenopgave doen.
- Nog geen ontwerp? Dan maken wij in overleg met u het ontwerp, stellen een begroting op en doen u een kostenopgave.

Verbouw
Een woning of bedrijfspand verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Bij ons is uw verbouwing in goede handen. Door jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en vakmanschap om uw verbouwing vlot en na tevredenheid te laten verlopen.

Bij verbouw of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand kunnen wij op basis van uw eventuele ontwerptekeningen en wensen een offerte maken.
Zijn uw plannen nog niet concreet dan kunnen wij ook in de ontwerpfase een voorstel maken.
Tijdens de opname bekijken we dan de (constructieve) mogelijkheden.

Hierbij valt o.a. te denken aan:
- uitbreidingen
- interne verbouwingen/wijzigingen
- badkamers
- dakkapellen
- serres/erkers
- na-isolatie

Onderhoud en Renovatie
Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Het komt voor dat de staat van onderhoud van woningen slecht is en dat een ingrijpende onderhoudsbeurt noodzakelijk is.
Het kan ook zijn dat woningen niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd en dat een herindeling van woningen of bijvoorbeeld het samenvoegen van woningen noodzakelijk is. Ook hiervoor bent u bij Bouwbedrijf Jaap Pol aan het juiste adres. 

Een dergelijke opknapbeurt van woningen noemen we renovatie. Voor een renovatieproject wordt een apart plan gemaakt. Samen met u bekijken we hoe de renovatie moet plaatsvinden.

Hierbij valt o.a. te denken aan:
- (deel) vervanging van kozijnen/gevelelementen
- (deel) vervanging van goten/overstekken
- schadeherstel t.g.v. storm, brand en/of lekkage